Najem Apartmaja Ljubljana Bežigrad – Mestno življenje ob centru

Ste kdaj želeli okusiti življenje tik ob centru mesta Ljubljane? Erasmus Home vam ponuja najem apartmaja in študentskih sob v okrožju Ljubljana Bežigrad

Bežigrajska četrt se nahaja v severnem delu Ljubljane in se razteza na obeh straneh Dunajske ceste, ki je glavna prometna povezava z mestnim središčem.

V prostem času se boste do središča mesta lahko pripeljali s kolesom ali eno od ševilnih avtobusnih povezav, zaradi česar je Bežigrad popolna lokacija za bivanje študentov. Erasmus Home vam ponuja odlično priložnost, da najdete pravo študentsko stanovanje ali sobe po dostopnih cenah in brez skritih stroškov.

 

Bežigrad je dom številnih fakultet, med drugimi Ekonomsko-poslovne fakultete, Fakultete za družbene vede, Fakultete za javno upravo, Fakultete za socialno delo in Pedagoške fakultete.

Pravzaprav je to popolno okrožje, če želite bivati v bližini svoje fakultete in še vedno uživati v mestnem življenju na kratki razdalji. Poleg tega pa ste le kratek sprehod stran od večine avtobusnih postajališč, trgovin, bank, kina, športnega parka in stadiona Stožice.

Erasmus Home vam pomaga poiskati najem apartmaja ali študentske sobe po vaših željah. Zaupalo nam je že na stotine študentov in prav vsi so bili z našimi namestitvami zadovoljni.
Kontaktirajte nas  in si že danes zagotovite nepozabno študentsko izkušnjo.